Counter

Midsommerpar - Byfesten

Gå til indhold

Hoved menu:

Midsommerpar 2023


Ella Rrasmussen og Henrik Kirkegaard Nielsen

Årets midsommerkonge elsker virkelig Klejtrup. At bo her, at leve her og gi` en hånd med til både stort og småt.
Man kan være HELT sikker på, at få en hjælpende hånd med alverdens ting, hvis man spørger ham. Intet er for stort – intet er for småt til at han giver en hånd med.
Arbejdsdage, klippe træer, sætte flag op, sætter gerne telt op i byen ved behov, var med til at starte damehåndbold op, har været badmintontræner, hjulpet med at lave borgerforeningens hus, hjælper til Snapstinget, været i Klejtrup Boldklubs bestyrelse, kridter gerne fodboldbanerne op.
Årets midsommerkonge er: KRUMME!
Stort tillykke – Gi` KRUMME en hånd!
Årets midsommerdronning har levet (næsten) hele sit liv i Klejtrup - født og opvokset her, uddannet i køkkenet på Søkroen og startede op som selvstændig med hendes ægtefælle i 1969.
Vores midsommerdronning har aldrig været den, der har slået ud med armene eller gjort opmærksom på sig selv. Hun har arbejdet hårdt "i kulissen" - altid parat til at give en hånd med, når der skal laves mad.
Hun har lavet mad til byfester, herregårdskoncerter, seniorer, anderledes fredag og virkelig mange andre steder.
De seneste par år har hun sammen med to andre engagerede personer fået gang i 'spis-sammen-aftner' for alle +60'ere i Klejtrup-området.
Hun har været med i Handelsstandsforeningen, hun har været leder for junior spejderne, nu er hun i bestyrelsen for Klejtrup Seniorer.
Årets midsommer dronning er: Ella Rasmussen
Stort tillykke – Gi’ Ella en hånd.
Endnu en gang stor tillykke til jer begge - og tak for indsatsen!
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu